FÖR DIG SOM VILL 

Veta mer

innan du tar ett genomtänkt beslut. Här hittar du vår blogg om lån och sparande, våra senaste nyheter och artiklar samt svar på vanliga frågor

Nordax blogg

Din ekonomi - tips och inspiration

Hur säkrar du din ekonomi som frilansare? Vad ska du tänka på innan du köper en bostad? Vilka är de mest effektiva sätten att spara pengar? Och hur får man bolån utan att ha fast inkomst? Kika in i vår blogg fylld med spartips och praktiska råd inför bostadsköpet!

Läs mer

Vi på Nordax berättar

Hur är det att jobba på Nordax? Här får du träffa några av våra riktigt trevliga kollegor som berättar och ger dig sina bästa tips - alltifrån hur du blir en stjärnsäljare till hur du kammar hem videointervjun. 

Läs mer

Vanliga frågor

Undrar du över hur våra privatlån funkar eller vad effektiv ränta är? Har du funderat på att börja spara men behöver veta mer? Här har vi samlat svaren på era vanligaste frågor. 

Vanliga frågor

Nordax Kundförmåner

Nordax kundförmåner

Det lönar sig att vara kund hos oss. Utöver våra förmånliga lån och sparkonton har vi tagit fram en rad erbjudanden och tjänster för att göra din vardag med oss så bekväm som möjligt. Läs mer och ta del av våra kundförmåner nedan.