FÖR DIG SOM VILL 

Veta mer

innan du tar ett genomtänkt beslut. Här hittar du vår blogg om lån och sparande, våra senaste nyheter och artiklar samt svar på vanliga frågor

Nordax blogg

Nordax Blogg

I vår blogg lyfter vi de ämnen som besvarar era vanligaste frågor. Här kan du läsa om allt ifrån sånt som berör lån och villkor till smarta tips kring sparande. Självfallet fokuserar vi på din vardagsekonomi men ibland har vi andra spännande tips, spaningar eller guider till ett rikare liv.

Nordax Blogg

Nyheter och artiklar

Som bank är man placerad i centrum i samspelet mellan människor och samhälle. I takt med att vår omvärld förändras, förändras även vi - så att vi alltid kan vara relevanta och proaktiva. Här publicerar vi därför nyheter och artiklar om sådant som påverkar både Nordax som verksamhet och dig som kund. 

Nyheter & ARTIKLAR

Vanliga frågor

Undrar du över hur våra privatlån funkar eller vad effektiv ränta är? Har du funderat på att börja spara men behöver veta mer? Här har vi samlat svaren på era vanligaste frågor. 

Vanliga frågor

Nordax Kundförmåner

Nordax kundförmåner

Det lönar sig att vara kund hos oss. Utöver våra förmånliga lån och sparkonton har vi tagit fram en rad erbjudanden och tjänster för att göra din vardag med oss så bekväm som möjligt. Läs mer och ta del av våra kundförmåner nedan.