Privatlån

När du vill förverkliga din idé eller samla dina smålån och krediter för att sänka dina lånekostnader.

Ansök nuRäkna på ditt lån
Dröm

Hur fungerar ett privatlån?

Finns det något du länge funderat på, något som du verkligen vill göra? Vi på Nordax Bank finns här för att hjälpa dig när du tänkt färdigt. Vi är specialister på ansvarsfull kreditgivning och gillar genomtänkta val. Är det ett välgrundat beslut kan privatlån vara en god idé. Vi tycker att man ska ha i åtanke att det kostar lite mer att låna, men ibland kan det vara värt det.

*Representativt exempel: Vid ett privatlån på 200 000 kr som återbetalas på 12 år med räntan 9,90% (inkl. månadsavgift 20 kr och uppläggningsavgift 400 kr) blir den effektiva räntan 10,60%. Du betalar 2399 kr/månad (2379 kr utgör avbetalning, 20 kr utgör månadsavgift och antalet
avbetalningar är 144), dvs. ett totalbelopp på 345 856 kr inkl. uppläggningsavgiften om 400. Räntan är rörlig och kan variera från
5,90% till 19,90%. Den effektiva räntan kan variera från 6,13% till 29,99% (oktober 2022).

Plånbok

Det ska vara värt det

Att låna innebär alltid att det kostar lite mer i det långa loppet. Det tycker vi är viktigt att ha i åtanke när du ansöker om privatlån. Men det kan vara värt att ta ett privatlån om det möjliggör något du länge längtat efter. Eller om det innebär att du får en bättre balans i din vardagsekonomi.

Ansök om privatlån

Nedan hittar du information om hur du ansöker om ett privatlån och vilka frågor vi brukar ställa för att säkerställa att du har råd med lånet. Allt sker digitalt för att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt. 

Våra vanligaste privatlån

Bil- och båtköp samt renovering är kostnader där man ofta inte har alla pengar på fickan. Då är ett privatlån hos oss på Nordax Bank en utmärkt lösning. Vi erbjuder privatlån med bra ränta, utan krav på kontantinsats som passar dig och din livssituation. Ett lån du har råd med helt enkelt. 

Billån

Båtlån

Renoveringslån

Låneskydd

Kund hos oss

Som kund hos oss har du vårt fulla fokus – vi vill att du ska känna dig sedd och hörd. Och det verkar som att vi får gehör då vi har en hög kundnöjdhet som vi hela tiden strävar efter att öka. Vi finns bara ett telefonsamtal bort om du har några frågor eller funderingar om ditt lån. Tveka inte att höra av dig.