VÅRT 

Privatlån

Lån från 15 000 kr - 600 000 kr

Ränta mellan 4,9% - 17,9%

 

Ansök nu

Vad längtar du efter?

Finns det något du länge funderat på att förverkliga? Vad det än är så finns vi på Nordax Bank här för att hjälpa dig med din nystart när du tänkt färdigt. Vi är specialister på ansvarsfull kreditgivning och gillar genomtänkta val.

Det ska vara värt det

Att låna innebär alltid att det kostar lite mer i det långa loppet. Det tycker vi är viktigt att ha i åtanke när man ansöker om lån. Vi tycker helt klart att det är värt det om det man lånar till är något man länge längtat efter, eller om det innebär att man får en bättre balans i sin vardagsekonomi.

Så här går det till

Vår målsättning är att resan mot förverkligandet av din idé ska vara så smidig som möjligt. Vi försöker undvika papper och snigelpost så långt det går för att kunna fokusera på smidiga digitala processer.

Våra vanligaste lån

Bil, båt och renovering är kostnader där man ofta inte har alla pengar på fickan. Då är ett lån hos oss på Nordax Bank en utmärkt lösning. Vi erbjuder lån med bra ränta, utan krav på kontantinsats som passar dig och din livssituation – ett lån du har råd med helt enkelt. 

Kund hos oss

Du som kund är vårt ständiga fokus. Ett bevis på detta är vår höga kundnöjdhet som vi alltid strävar efter att öka. Vi vill att du ska känna dig sedd och hörd. Därför finns vi alltid ett telefonsamtal bort om du har några frågor eller funderingar om ditt lån.