Kvinna och man i friluftskläder

VÅRT 

Privatlån

När du vill förverkliga din idé eller samla dina smålån och krediter för att sänka dina lånekostnader. 

 

Ansök nu

RÄKNA PÅ DITT LÅN

Kvinna som tänker

Hur fungerar ett privatlån?

Finns det något du länge funderat på, något som du verkligen vill göra? Vi på Nordax Bank finns här för att hjälpa dig när du tänkt färdigt. Vi är specialister på ansvarsfull kreditgivning och gillar genomtänkta val. Är det ett välgrundat beslut kan privatlån vara en god idé. Vi tycker att man ska ha i åtanke att det kostar lite mer att låna, men ibland kan det vara värt det.

Vid ett privatlån på 240 000 kr som återbetalas på 12 år med räntan 10,20% (inkl. månadsavgift 20 kr och uppläggningsavgift 400 kr) blir den effektiva räntan 10,89%. Du betalar 2 916 kr/månad (2 896 kr utgör avbetalning, 20 kr utgör månadsavgift och antalet avbetalningar är 144), dvs. ett totalbelopp på 420 304 kr inkl. uppläggningsavgift om 400 kr. Räntan är rörlig och kan variera från 4,90% till 17,90%. Den effektiva räntan kan variera från 5,08% till 29,22%. (augusti 2020).

Miniräknare och pengar

Det ska vara värt det

Att låna innebär alltid att det kostar lite mer i det långa loppet. Det tycker vi är viktigt att ha i åtanke när du ansöker om privatlån. Men det kan vara värt att ta ett privatlån om det möjliggör något du länge längtat efter. Eller om det innebär att du får en bättre balans i din vardagsekonomi.

Din idé är vår mission

Vår målsättning är att resan mot förverkligandet av din idé ska vara så smidig som möjligt. Vi försöker undvika papper och snigelpost så långt det går för att kunna fokusera på smidiga digitala processer.

Våra vanligaste privatlån

Bil- och båtköp samt renovering är kostnader där man ofta inte har alla pengar på fickan. Då är ett privatlån hos oss på Nordax Bank en utmärkt lösning. Vi erbjuder privatlån med bra ränta, utan krav på kontantinsats som passar dig och din livssituation. Ett lån du har råd med helt enkelt. 

BILLÅN

BÅTLÅN

RENOVERINGSLÅN

Kund hos oss

Som kund hos oss har du vårt fulla fokus – vi vill att du ska känna dig sedd och hörd. Och det verkar som att vi får gehör då vi har en hög kundnöjdhet som vi hela tiden strävar efter att öka. Vi finns bara ett telefonsamtal bort om du har några frågor eller funderingar om ditt lån. Tveka inte att höra av dig.