Kvinna och man i friluftskläder

VÅRT 

Privatlån

Lån från 15 000 kr - 600 000 kr

Ränta mellan 4,9% - 17,9%

 

Ansök nu

RÄKNA PÅ DITT LÅN

Privatlånet ger din tanke vingar

Finns det något du länge funderat på, något som du verkligen vill göra? Vi på Nordax Bank finns här för att hjälpa dig när du tänkt färdigt. Vi är specialister på ansvarsfull kreditgivning och gillar genomtänkta val. Kanske din tanke kan få vingar med ett privatlån hos oss?

Det ska vara värt det

Att låna innebär alltid att det kostar lite mer i det långa loppet. Det tycker vi är viktigt att ha i åtanke när du ansöker om privatlån. Men det kan vara värt att ta ett privatlån om det möjliggör något du länge längtat efter. Eller om det innebär att du får en bättre balans i din vardagsekonomi.

Din idé är vår mission

Vår målsättning är att resan mot förverkligandet av din idé ska vara så smidig som möjligt. Vi försöker undvika papper och snigelpost så långt det går för att kunna fokusera på smidiga digitala processer.

Våra vanligaste privatlån

Bil- och båtköp samt renovering är kostnader där man ofta inte har alla pengar på fickan. Då är ett privatlån hos oss på Nordax Bank en utmärkt lösning. Vi erbjuder privatlån med bra ränta, utan krav på kontantinsats som passar dig och din livssituation. Ett lån du har råd med helt enkelt. 

BILLÅN

BÅTLÅN

RENOVERINGSLÅN

Kund hos oss

Som kund hos oss har du vårt fulla fokus – vi vill att du ska känna dig sedd och hörd. Och det verkar som att vi får gehör då vi har en hög kundnöjdhet som vi hela tiden strävar efter att öka. Vi finns bara ett telefonsamtal bort om du har några frågor eller funderingar om ditt lån. Tveka inte att höra av dig.