Redan kund

Vanliga ärenden för dig som har ett lån eller sparar hos oss.

Mina sidor - Privatlån och sparande

På Mina sidor hittar du samlad information om ditt privatlån eller sparande.

Logga in

Information för dig som är kund

Bolånekund

Var extra uppmärksam på bluff-sms just nu

Har du fått ett sms från någon som uppger sig vara Nordax Bank där du ombetts att bekräfta att ditt lån godkänts genom att klicka på en länk eller ringa ett telefonnummer som står i SMS:et?

Varken vi, eller andra banker, kommer någonsin att be dig att bekräfta sådan information via telefon eller e-post. Om du har klickat på en länk i ett mottaget sms/mejl, eller signerat med ditt BankID, är det viktigt att du kontaktar den bank som utfärdat ditt BankID direkt.

Vi ändrar företagsnamn från Nordax Bank AB (publ) till NOBA Bank Group AB (publ)

I början av juni ändrar vi vårt företagsnamn från Nordax Bank AB (publ) till NOBA Bank Group AB (publ).

Detta sker i samband med att vi etablerar ett nytt gruppnamn, NOBA, som samlar våra tre varumärken; Nordax Bank, Bank Norwegian och Svensk Hypotekspension.

Vår verksamhet kommer fortsätta att bedrivas genom de tre separata varumärkena och ditt engagemang och dina villkor hos oss kommer inte att förändras. Om du har ett aktivt autogiro så kommer det inte påverkas av namnändringen. Den enda förändringen som sker är att vårt legala företagsnamn ändras.

FAQ - Bank Norwegian filialen

FAQ - Bank Norwegian filialen

Bolånekund

Fler frågor och svar om bolån
Bolånekund
Privatlånekund

Privatlånekund

Fakturor och betalningar

Jag saknar min faktura

Logga in på Mina sidor för att se dina betalningsuppgifter, eller ta kontakt med vår kundservice och be om uppgifterna.

Jag vet att jag har betalt

Logga in på Mina sidor för att se fakturans status. Det kan ta upp till tre bankdagar tills en betalning registreras hos oss.

Stämmer inte uppgifterna? Kontakta betalservice på: 08-508 808 50

Autogiro

Beloppet dras från ditt konto den 28:e varje månad. Om det infaller på en helgdag, görs dragningen närmaste bankdag före den 28:e.

Kontakta vår kundtjänst för att ansluta till autogiro.

Sparkund

Sparkund

Öppna nytt sparkonto

Här öppnar du nytt sparkonto. Du kan välja sparkonto med rörlig eller fast ränta.

Insättningar görs till ditt Nordax kontonummer, de första fyra siffrorna är clearingnummer. Kontonumret hittar du när du loggar in på Mina sidor.

Läs mer om våra sparkonton

Ändra utbetalningskonto

Vill du ändra ditt föranmälda utbetalningskonto för kommande utbetalningar skickar du den ifyllda blanketten till adressen nedan. Bifoga en kopia på giltig ID-handling. När ändringen är gjord skickar vi en bekräftelse.

Ladda ner blanketten

Ifylld blankett skickas till

NOBA Bank Group AB (publ)
c/o Posten Scanning AB
Svarspost 20 532 573
110 56 Stockholm.

Avsluta sparkonto

För att avsluta ditt sparkonto behöver du logga in på Mina sidor
Gå in på det sparkonto du vill avsluta. Där klickar du på ”Avsluta sparkonto” och signerar med Bank-ID. Bor du utomlands ber vi dig istället ladda ner blanketten och skicka till oss.

Kundförmåner

Lexly - avtal 24

Som kund hos Nordax får du rabatt på tjänster inom avtalsskrivning och familjejuridisk rådgivning. När du skapat konto och loggat in hos Lexly får du tillgång till alla dina förmåner som kund hos oss.

Låneskydd

Teckna låneskydd för att få hjälp med återbetalningen av ditt Nordax-lån ifall du blir sjukskriven eller arbetslös. Som ny kund hos oss ansluts du automatiskt och kostnadsfritt till försäkringen under två månader.

Betalningsfri månad

Du har möjlighet att ansöka om tre betalningsfria månader per år om du har privatlån hos oss (detta gäller inte bolån). Logga in på Mina sidor för att ansöka.

Vi har skickat ut SMS till några av våra kunder där vi efterfrågar uppdatering av kundkännedom. Informationen skall uppdateras i ett formulär som finns tillgängligt på Mina Sidor när du har loggat in.

Frågor?

Nordax Bank

NOBA Bank Group AB (publ)

Organisationsnummer: 556647-7286

Styrelsens säte: Stockholm

+46 (0) 8-508 808 00

www.noba.bank