Låna pengar

När du vill låna pengar till en bostad, något annat eller samla dyra lån för att sänka dina kostnader.

Privatlån

Låna pengar till det du behöver eller samla dyra smålån och krediter i ett lån - med bättre villkor utan krav på säkerhet.

Ansök
Läs mer
Privatlån

Privatlån

Tänkte du renovera, köpa en ny soffa eller drömmer du om en egen båt? Med vårt privatlån kan du låna till det vill. Har du flera dyra smålån och krediter? Samla dem i ett enda lån hos oss och sänk dina månadskostnader.

Läs mer om privatlån
Samla lån

Samla lån

Se om du kan sänka dina kostnader genom att lösa dina gamla lån och ersätta dem med ett nytt lån - ett samlingslån. Ett lån är dessutom lättare att hålla reda på än flera. Välj att samla dina lån i ett privatlån eller i ett bolån.

Bolån

Bolån

Planerar du att köpa bostad? Hos oss kan du få bolån oavsett anställningsform och vi omprövar gärna storbankens beslut. Äger du redan en bostad och har dyra smålån? Samla dessa i ett bolån hos oss och sänk dina månadskostander.

Lån för 60+

Lån för 60+

Har du sett din bostad stiga i värde men saknat möjligheter att förvandla värdet till kontanter? Med kapitalfrigöringskrediten Hypotekspension kan du som är 60+ få loss pengar ur din bostadsrätt, villa eller ditt fritidshus – utan att sälja.

Frågor?

Hitta svaret på din fråga eller kontakta oss.

Nordax Bank

NOBA Bank Group AB (publ)

Organisationsnummer: 556647-7286

Styrelsens säte: Stockholm

+46 (0) 8-508 808 00

www.noba.bank