Jag vill

Låna pengar

Vi har lånet du letar efter – välkommen till oss på Nordax Bank

Lån för att lösa mina dyra privatlån med ett
nytt lån och få pengar över till annat.

Jag vill samla lån

Lån till min bostad där en bolånespecialist
omprövar andra bankers bedömning.

Jag vill köpa bostad

Lån för att realisera min idé eller köpa något
som jag länge längtat efter.

Jag vill köpa annat

Hand med sedel

Låna pengar hos oss

Du vill låna pengar och förverkliga en idé du länge tänkt på. Då är vi en bra match för dig. Vi på Nordax tror nämligen på lån som du har råd med. Och eftersom vi är specialister när du vill låna pengar så kan du lita på att det går tryggt till.

Handlar det om att låna pengar till bostad omprövar vi gärna storbankens beslut. Är det ett privatlån du är intresserad av gör vi en seriös bedömning av din ekonomiska situation innan du får vårt erbjudande.

Vi vill gärna kika på dina förutsättningar tillsammans med dig. Ett genomtänkt lånebeslut är klokt, därför tar vi oss gärna tid att hitta det lån som passar just dig.

Bolån

Vi tycker att människor som jobbar varje dag och får lön varje månad ska kunna ta ett bolån. Oavsett om du vill låna pengar till en ny bostad, eller låna mer på din nuvarande bostad, vill vi gärna ompröva storbankens beslut. Vi försöker anpassa bostadslånet efter din situation och dina behov till bra ränta – oavsett din ekonomiska historik. Berätta mer om dina planer för våra bolånespecialister så kan vi påbörja arbetet med ditt lånelöfte eller lägga om ditt nuvarande bolån. Tillsammans blickar vi framåt så att du kan leva det liv du vill.

Läs mer om bolån

Privatlån

Har du en idé du länge velat göra verklighet av? Vill du samla smålån och krediter till ett lån för att minska dina månadskostnader?

Vi är specialister på privatlån som är baserade på varje individs förutsättningar. Genom att göra en noggrann och realistisk bedömning av din ekonomiska situation kan vi ta fram ett lån som passar just dig. Ett tryggt lån som du har råd med helt enkelt.

Läs mer om privatlån