VÅRT

Billån

Att äga sin egen bil är frihet på fyra hjul. Storhandling, litet dagsäventyr eller långhelg på landet? Bara att sätta dig bakom ratten och köra iväg – du bestämmer själv vart resan ska gå.

Ansök direkt

Räkna på ditt billån

Äntligen dags att köpa bil?

Att köpa bil är en investering i frihet. Många människor kan inte betala hela eller stora delar av bilköpet med hjälp av sparade pengar - det är lätt att förstå. Det är då vi på Nordax kan hjälpa dig.

Du kan ta lån för hela bilköpet eller bara en del. Lånesumman går från 15 000 kronor och upp till 600 000 kronor om ni är två som söker. Vår ränta startar på 4,9 %.

Använd vår smarta lånekalkylator för att räkna ut vad det skulle kosta att låna till att köpa bil. 

TILL KALKYLATORN

Din ansökan om billån i fem enkla steg

Vi vill att din väg från bildröm till drömbil ska vara så enkel och snabb som möjligt. Därför undviker vi papper och snigelpost och fokuserar på smidig, digital hantering. Att ansöka om vårt billån kostar ingenting och är inte bindande. Så här går det till:

  1. Fyll i låneansökan i webbformuläret här på vår webbplats. I fem enkla steg svarar du på det vi behöver veta för att göra en rättvis bedömning av din ekonomi.
  2. Skicka in ansökan.
  3. Vi går igenom din ansökan, gör en kreditkoll och ser över din ekonomi. Utifrån den samlade informationen bestämmer vi om vi kan erbjuda dig ett lån och till vilken ränta.
  4. När vi har beviljat ditt lån får du ett mail med en länk till en webbsida där du godkänner våra villkor och signerar låneavtalet.
  5. När du har signerat låneavtalet för vi över pengarna till ditt konto.

ANSÖK HÄR

Vanliga frågor om vårt billån

För de flesta är ett bilköp en av de större utgifterna i livet och då kan också frågorna kring ett lån vara många. Här får du svar på de vanligaste.

Undrar du över något annat? Du är alltid välkommen att ringa vår kundtjänst på 08-508 808 00.