VÅRT

Billån

Att äga sin egen bil är frihet på fyra hjul. Storhandling, litet dagsäventyr eller långhelg på landet? Bara att sätta dig bakom ratten och köra iväg – du bestämmer själv vart resan ska gå.

Ansök direkt

Räkna på ditt billån

Hand och vågskål

Äntligen dags att köpa bil?

Att köpa bil är en investering i frihet. Många människor kan inte betala hela eller stora delar av bilköpet med hjälp av sparade pengar - det är lätt att förstå. Det är då vi på Nordax kan hjälpa dig.

Du kan ta lån för hela bilköpet eller bara en del. Lånesumman går från 15 000 kronor och upp till 600 000 kronor. 

Använd vår smarta lånekalkylator för att räkna ut vad det skulle kosta att låna till att köpa bil. 

TILL KALKYLATORN

Anteckningsblock

Enkla steg från ansökan till lån

Din väg från bildröm till drömbil ska vara så enkel och snabb som möjligt – därför hanterar vi ansökningsprocessen digitalt.

Lite förenklat går det till så att du ansöker om lånet genom ett formulär på vår webbplats och skickar till oss. Vi tar emot dina uppgifter, gör en kreditkoll och bedömer om vi kan låna ut pengar till dig och sätter en rimlig ränta. Om vi säger ja till din förfrågan mailar vi en länk till en webbsida där du godkänner villkoren och signerar låneavtalet. När det är gjort för vi över pengarna till ditt konto.

Att ansöka om vårt billån kostar ingenting och du förbinder dig inte att låna innan du har signerat avtalet.

LÄS MER OM privatlån

Vid ett privatlån på 240 000 kr som återbetalas på 12 år med räntan 10,20% (inkl. månadsavgift 20 kr och uppläggningsavgift 400 kr) blir den effektiva räntan 10,89%. Du betalar 2 916 kr/månad (2 896 kr utgör avbetalning, 20 kr utgör månadsavgift och antalet avbetalningar är 144), dvs. ett totalbelopp på 420 304 kr inkl. uppläggningsavgift om 400 kr. Räntan är rörlig och kan variera från 4,90% till 17,90%. Den effektiva räntan kan variera från 5,08% till 29,22%. (augusti 2020).