VÅRT

Båtlån

Hissa segel, skota hem! Behöver du låna pengar till att köpa båt? Oavsett om du längtar efter en jolle i juniorstorlek eller en skuta modell stor kan vi hjälpa dig att förverkliga din dröm om att vara ute på böljan blå. Låna till ditt båtköp hos oss – med bra ränta. 

Ansök direkt

Räkna på ditt båtlån

Låna till båt hos oss

Fyll sommaren med saltstänkta minnen – på Nordax kan vi erbjuda dig bra båtlån som du har råd med. Vi kan erbjuda lån från 15 000 kr och upp till 600 000 kr om ni är två som söker ihop. Vår ränta startar på 4,9 %.

Med hjälp av vår smarta lånekalkylator kan du lätt räkna ut vad din båt skulle kosta. Ta vara på det värdefulla i livet och ge dig ut och njut på sjön!

TILL KALKYLATORN

Din ansökan om båtlån i fem enkla steg

Att våga segla från båtdröm till drömbåt ska vara så enkelt och tryggt som möjligt för dig. Därför undviker vi papper och flaskpost och fokuserar på smidig, digital hantering. Att ansöka om vårt båtlån kostar ingenting och är inte bindande. Så här går det till:

  1. Fyll i låneansökan i webbformuläret här på vår webbplats. I fem enkla steg svarar du på det vi behöver veta för att göra en rättvis bedömning av din ekonomi.
  2. Skicka in ansökan.
  3. Vi går igenom din ansökan, gör en kreditkoll och ser över din ekonomi. Utifrån den samlade informationen bestämmer vi om vi kan erbjuda dig ett lån och till vilken ränta.
  4. När vi har beviljat ditt lån får du ett mail med en länk till en webbsida där du godkänner våra villkor och signerar låneavtalet.
  5. När du har signerat låneavtalet för vi över pengarna till ditt konto.

ANSÖK HÄR

Vanliga frågor om vårt båtlån

Att äntligen investera i en båt kan vara ett av de större köp du gör och även en situation när sparpengar inte räcker till. Då finns Nordax och kan hjälpa till. Här får du svar på de vanligaste frågorna om vad som gäller för att låna hos oss.

Undrar du över något annat? Du är alltid välkommen att ringa vår kundtjänst på 08-508 808 00. 

Enkelt och tryggt att söka båtlån

Att våga segla från båtdröm till drömbåt ska vara så enkelt och tryggt som möjligt: du ansöker genom att svara på frågorna i vårt webbformulär och skicka det till oss. Vi gör en kreditkoll och ser över din ekonomi och baserat på detta bestämmer vi om du kan låna och vad räntan blir.

Om vi accepterar din ansökan mailar vi en länk till en webbsida där du godkänner villkoren och signerar låneavtalet. När det är gjort sätter vi in pengarna på ditt konto.

Och du? Det kostar inget att ansöka och så länge du inte har skrivit under låneavtalet har du inte bundit dig till att låna pengar.

ANSÖK HÄR