VÅRT

Båtlån

Hissa segel, skota hem! Behöver du låna pengar till att köpa båt? Oavsett om du längtar efter en jolle i juniorstorlek eller en skuta modell stor kan vi hjälpa dig att förverkliga din dröm om att vara ute på böljan blå. Låna till ditt båtköp hos oss – med bra ränta. 

Ansök direkt

Räkna på ditt båtlån

Hand i luften som gör perfekt-tecken

Låna till båt hos oss

Fyll sommaren med saltstänkta minnen – på Nordax kan vi erbjuda dig bra båtlån som du har råd med. Vi kan erbjuda lån från 15 000 kr och upp till 600 000 kr om du uppfyller vissa krav. 

Med hjälp av vår smarta lånekalkylator kan du lätt räkna ut vad din båt skulle kosta. Ta vara på det värdefulla i livet och ge dig ut och njut på sjön!

TILL KALKYLATORN

Anteckningsblock

Enkelt och tryggt att söka båtlån

Att våga segla från båtdröm till drömbåt ska vara så enkelt och tryggt som möjligt: du ansöker genom att svara på frågorna i vårt webbformulär och skicka det till oss. Vi gör en kreditkoll och ser över din ekonomi och baserat på detta bestämmer vi om du kan låna och vad räntan blir.

Om vi accepterar din ansökan mailar vi en länk till en webbsida där du godkänner villkoren och signerar låneavtalet. När det är gjort sätter vi in pengarna på ditt konto.

Och du? Det kostar inget att ansöka och så länge du inte har skrivit under låneavtalet har du inte bundit dig till att låna pengar.

LÄS MER OM Privatlån

Vid ett privatlån på 240 000 kr som återbetalas på 12 år med räntan 10,20% (inkl. månadsavgift 20 kr och uppläggningsavgift 400 kr) blir den effektiva räntan 10,89%. Du betalar 2 916 kr/månad (2 896 kr utgör avbetalning, 20 kr utgör månadsavgift och antalet avbetalningar är 144), dvs. ett totalbelopp på 420 304 kr inkl. uppläggningsavgift om 400 kr. Räntan är rörlig och kan variera från 4,90% till 17,90%. Den effektiva räntan kan variera från 5,08% till 29,22%. (augusti 2020).