Renoveringslån

Fler små rum för ro eller större yta att bo? Hemma ska du njuta av att allt är just som du vill ha det. Nordax renoveringslån kan hjälpa dig från drömmens luftslott till verklig, luftig planlösning. Låna pengar hos oss.

Ansök direktRäkna på renoveringen

Låna till renovering hos oss

Har du bestämt dig för att renovera eller bygga om? Grattis till en klok investering i ditt hem! Hos Nordax kan du låna till renovering utan att äventyra din ekonomi.  

Vi kan erbjuda dig renoveringslån från 15 000 kr och ända upp till 600 000 kronor om du uppfyller vissa krav. Använd vår smarta lånekalkylator för att räkna ut vad det skulle kosta att låna till att renovera. 

TILL KALKYLATORN

Hand i luften som gör perfekt-tecknet

Enkel ansökan

När du väl har bestämt dig för att låna till renovering ska det vara så smidigt som möjligt att ansöka och få ett renoveringslån. Så här går det till:

Du fyller i låneansökan på vår webb och skickar in den. När vi har fått den gör vi en kreditkoll, ser över din ekonomi och bestämmer om vi kan erbjuda dig lån och till vilken ränta.

Om vi säger ja till lånet får du ett mail med en länk till en webbsida där du godkänner våra villkor och signerar låneavtalet. När du har gjort det för vi över pengarna till ditt konto.

läs mer om privatlån

*Representativt exempel: Vid ett privatlån på 200 000 kr som återbetalas på 12 år med räntan 9,90% (inkl. månadsavgift 20 kr och uppläggningsavgift 400 kr) blir den effektiva räntan 10,60%. Du betalar 2399 kr/månad (2379 kr utgör avbetalning, 20 kr utgör månadsavgift och antalet
avbetalningar är 144), dvs. ett totalbelopp på 345 856 kr inkl. uppläggningsavgiften om 400. Räntan är rörlig och kan variera från
5,90% till 19,90%. Den effektiva räntan kan variera från 6,13% till 29,99% (oktober 2022).