VÅRT

Renoveringslån

Fler små rum för ro eller större yta att bo? Hemma ska du njuta av att allt är just som du vill ha det. Nordax renoveringslån kan hjälpa dig från drömmens luftslott till verklig, luftig planlösning. Låna pengar hos oss.

Ansök direkt

Räkna på renoveringen

Låna till renovering hos oss

Har du bestämt dig för att renovera eller bygga om? Grattis till en klok investering i ditt hem! Hos Nordax kan du låna till renovering utan att äventyra din ekonomi.  

Vi kan erbjuda dig lån från 15 000 kr och ända upp till 600 000 kronor om ni är två som söker tillsammans. Räntan startar på 4,9 %. Använd vår smarta lånekalkylator för att räkna ut vad det skulle kosta att låna till att renovera. 

TILL KALKYLATORN

Din ansökan om renoveringslån i fem enkla steg

När du väl har bestämt dig för att låna pengar till renovering vill vi göra det så smidigt och tryggt som möjligt för dig. Därför fokuserar vi på att hantera din ansökan digitalt. Att ansöka om vårt renoveringslån kostar ingenting och är inte bindande. Så här går det till:

  1. Fyll i låneansökan i webbformuläret här på vår webbplats. I fem enkla steg svarar du på det vi behöver veta för att göra en rättvis bedömning av din ekonomi.
  2. Skicka in ansökan.
  3. Vi går igenom din ansökan, gör en kreditkoll och ser över din ekonomi. Utifrån den samlade informationen bestämmer vi om vi kan erbjuda dig ett lån och till vilken ränta.
  4. När vi har beviljat ditt lån får du ett mail med en länk till en webbsida där du godkänner våra villkor och signerar låneavtalet.
  5. När du har signerat låneavtalet för vi över pengarna till ditt konto.

ANSÖK HÄR

Vanliga frågor om vårt renoveringslån

Att renovera eller bygga om hemma kan vara en av de större ekonomiska satsningarna du gör och ett tillfälle när sparpengar inte räcker till. Då finns Nordax till din hjälp. Här får du svar på de vanligaste frågorna om vad som gäller för att låna hos oss.

Undrar du över något annat? Du är alltid välkommen att ringa vår kundtjänst på 08-508 808 00.