VÅRT

Renoveringslån

Fler små rum för ro eller större yta att bo? Hemma ska du njuta av att allt är just som du vill ha det. Nordax renoveringslån kan hjälpa dig från drömmens luftslott till verklig, luftig planlösning. Låna pengar hos oss.

 

Ansök direkt

Räkna på renoveringen

Låna till renovering hos oss

Har du bestämt dig för att renovera eller bygga om? Grattis till en klok investering i ditt hem! Hos Nordax kan du låna till renovering utan att äventyra din ekonomi.  

Vi kan erbjuda dig renoveringslån från 15 000 kr och ända upp till 600 000 kronor om du uppfyller vissa krav. Räntan startar på 4,9 %. Använd vår smarta lånekalkylator för att räkna ut vad det skulle kosta att låna till att renovera. 

TILL KALKYLATORN

Enkel ansökan

När du väl har bestämt dig för att låna till renovering ska det vara så smidigt som möjligt att ansöka och få ett renoveringslån. Så här går det till:

Du fyller i låneansökan på vår webb och skickar in den. När vi har fått den gör vi en kreditkoll, ser över din ekonomi och bestämmer om vi kan erbjuda dig lån och till vilken ränta.

Om vi säger ja till lånet får du ett mail med en länk till en webbsida där du godkänner våra villkor och signerar låneavtalet. När du har gjort det för vi över pengarna till ditt konto.

läs mer om lånet HÄR