En Economistas Podcast

Vi har det positiva och lättillgängliga samtalet om pengar och ekonomi! Pingis Hadenius och Nordax-Hanna pratar om hur pengar påverkar kärlek, vänskap och den egna hälsan – ja det mesta i livet. Vi kommer även diskutera lågkonjunktur och Pippa-konto, samt bjuda på smarta pengatips och relationsekonomifrågor från Förspelet.

Lyssna här

Apple Podcasts

Lyssna

Spotify

Google Play

Avsnitt i urval

Avsnitt i urval

Avsnitt 9: Träning är pengar”

Kristin Kaspersen är tillbaka i podden för en riktig hälsospecial! Hur äter man nyttigt utan att det kostar skjortan och hur får man till träningen i lite sämre tider där gymkortet prioriteras bort? Hanna drömmer om att kunna jogga med sina barn och vi reder ut hur man kan hantera inkomstskillnader i relationen. Väl mött!

Avsnitt 8: The power of money makes you feel more sexy”

Tänker Victoria Silvstedt mer på pengar eller sex? Victoria delar med sig av sina bästa tips för att komma i gång med sparandet och för hur man kan öva upp sitt ekonomiska självförtroende. Det och mycket mer i veckans avsnitt!

Avsnitt 6: Victoria Silvstedt “Kan man tjäna så här mycket pengar?”

Ja, du såg rätt. Självaste Victoria Silvstedt gästar podden och berättar om sin dagliga trading-rutin och hur hon blev intresserad av ekonomi efter en bankkrasch. Är hon någonsin ekonomiskt stressad och vilka är hennes bästa investeringstips? Lyssna så får du se!

Avsnitt 5: “Köp en Ferrari på rea i Norge!”

Nu är det Hannas tur att göra Hälsnomikollen och det blir tydligt hur olika hon och Pingis är ekonomiskt. Vi ringer upp den norska entreprenören Caroline Hunter för att se hur norrmännen mår ekonomiskt. Dessutom: Pingis har svårt att parkera, Hanna tackar ja till saker utan att veta att hon har råd och ångrar sitt senaste matt-köp. Och är vi rustade för det digitala konsumtionssamhället? Vill du också ta pulsen på din ekonomi? Gör testet på: Hälsonomikollen.se


Lyssna här:

Apple Podcasts

Spotify

Google Play

Nordax Bank

NOBA Bank Group AB (publ)

Organisationsnummer: 556647-7286

Styrelsens säte: Stockholm

+46 (0) 8-508 808 00

www.noba.bank