Kan jag få bolån utan fast anställning?

Hos oss kan du få bolån även om du inte har fast jobb; vi stirrar oss inte blinda på din anställningsform utan fokuserar mer på hur din förmåga att betala ser ut idag och framåt.


Nytt arbetsliv kräver nytt tänk
Allt fler har bra jobb och ordnad ekonomi men passar ändå inte in i den traditionella mallen för att få ta ett bolån. Det vill vi ändra på. Jämfört med många andra långivare har vi en mer flexibel syn på inkomst. Vi förstår att det finns många olika arbetsformer och att det inte alltid behöver betyda att du har fast anställning.


Lån du klarar av
Vill du låna till boende bedömer vi noga hur dina ekonomiska förutsättningar ser ut idag och framåt innan vi fattar beslut. Vi tror på att ge alla människor en chans att förverkliga sin dröm om en egen bostad och du är välkommen att ansöka om lån hos oss även om du inte har fast jobb.


Självklart spelar det roll hur mycket du tjänar när vi värderar din förmåga att betala, men vi anpassar lånet efter just dig. Vi gör en uppdaterad värdering av din ekonomi och pratar med dig om din situation. Genom detta vill vi skapa en rättvis och heltäckande bild av dig som låntagare.

Tillbaka till FAQ

Blev din fråga besvarad?