Bolån utan fast anställning

Hos oss har du möjlighet att få bolån även om du saknar fast anställning.

Ansök om bolån

Är du projektanställd eller egenföretagare och behöver bolån?

Allt fler startar eget eller väljer projektanställning istället för fast jobb. En bra utveckling tycker vi - men det verkar inte alla hålla med om. Utan fast jobb kan det vara svårt att få bolån hos storbankerna – även om du jobbar och har stabil ekonomi. Vi anser att alla som jobbar ska ha möjlighet att köpa en bostad och det oavsett anställningsform. Hos oss kan du därför ansöka om bolån även om du inte jobbar fast.

Ansök om bolån utan fast anställning

Ansök om bolån utan fast anställning

Hos oss kan du ansöka om bolån även om du är egenföretagare, frilansare, projektanställd eller timanställd. Vi har alltså inget krav på fast anställning. Genom att granska alla bolåneansökningar manuellt tar vi hänsyn till mycket mer än bara din anställningsform och kreditupplysning.

– Till skillnad från den automatiserade ansökningsprocessen fokuserar vi mer på din framtida återbetalningsförmåga än din anställningsform. Viktigast är i slutändan att hitta en lösning som är hållbar i längden för både oss och dig, säger Johan Engkvist - Bolånechef.

Ansök om bolån

Kan jag få bolån med provanställning?

Hos oss har även du med provanställning möjlighet att få bolån. Vi gör en helhetsbedömning av din ekonomi. Men eftersom en provanställning är en testperiod och inte garanterar en framtida inkomst kan det vara en bra idé att gå med i A-kassan. Det ökar dina chanser att få bolånet beviljat.

Kan jag få bolån med provanställning?

Vi räknar in alla dina inkomster

När du skickat in din ansökan till oss tar en av våra bolånehandläggare kontakt med dig för att få en bättre bild av din ekonomi och ditt inplanerade bolåneköp. Exempel på frågor som vi kan ställa är vad du jobbar med idag och om du har flera inkomster - vi räknar nämligen in både extraarbete, studiebidrag och provision.

Vårt bolån

Individuell bedömning

Vi räknar in alla dina inkomster, inklusive eventuella studiebidrag, extrajobb och provision.

En bolånespecialist hjälper dig

Du får en kontaktperson som guidar dig genom hela processen.

Det kostar inget att lämna oss

Ingen bindningstid. Du kan närsomhelst flytta bolånet utan kostnad.

Ansök om bolån

Frågor?

Hitta svaret på din fråga eller kontakta oss.

Nordax Bank

NOBA Bank Group AB (publ)

Organisationsnummer: 556647-7286

Styrelsens säte: Stockholm

+46 (0) 8-508 808 00

www.noba.bank