Svårt att få bolån? Vi hjälper dig.

Om du inte passar in i mallen kan bankens automatiska processer ge avslag på din bolåneansökan. Vi gör istället en individuell helhetsbedömning av din ekonomi.

Ansök om bolån
Vi omprövar gärna storbankens beslut om bolån

Vi omprövar gärna storbankens beslut om bolån

Drömmer du om att äga din bostad, men har fått kalla handen av flera storbanker för att du saknar fast anställning? Du är inte ensam.

– Det är många som får avslag eftersom deras ansökan inte passar in i den traditionella mallen. Vi omprövar gärna storbankens beslut, säger Linda Werdi, Partner Manager.


Läs mer om vårt bolån

Svårt att få bolån utan fast anställning

Är du egenföretagare, vikarie eller projektanställd? I dag finns det många olika anställningsformer, men det är fortfarande ett fast jobb som väger tyngst när du ska ansöka om ett bolån. Det spelar nämligen ingen roll om du har en stabil ekonomi eftersom de traditionella bankerna använder sig av automatiska processer. Deras standardiseringar sorterar bort många som egentligen har god betalningsförmåga.

Läs mer om vårt bolån

Individuell bedömning

Vi gör en individuell bedömning av din bolåneansökan och tar oss tid att få en helhetsbild av dina ekonomiska förutsättningar.

“Vi vill få en bild av människan bakom ansökan. Efter att du skickat in din bolåneansökan ringer vi upp dig för att få en klar bild av din ekonomiska situation. Det viktiga för oss och för att du ska känna dig trygg, är att du ska kunna klara av boendekostnaderna, säger Linda.”

Ansök om bolån
Individuell bedömning

Vårt bolån

Individuell bedömning

Vi räknar in alla dina inkomster, inklusive eventuella studiebidrag, extrajobb och provision.

En bolånespecialist hjälper dig

Du får en kontaktperson som guidar dig genom hela processen.

Det kostar inget att lämna oss

Ingen bindningstid. Du kan närsomhelst flytta bolånet utan kostnad.

Ansök om bolån

Frågor?

Hitta svaret på din fråga eller kontakta oss.

Nordax Bank

NOBA Bank Group AB (publ)

Organisationsnummer: 556647-7286

Styrelsens säte: Stockholm

+46 (0) 8-508 808 00

www.noba.bank