En ny klädtrend för Det nya vanliga

Att se respektabel ut från hemmakontoret har aldrig varit enklare. Vinterns hetaste bolån för dig som jobbar utan fast anställning finns nu med matchande outfit. Tillsammans med designerna Sissel Kärneskog och Marie Isacsson har en hemmajobbskollektion tagits fram. Här hittar du en klänning för arbete från säng, en kostym väl anpassad för zoomrutan och en kavaj med inbyggt skrivbord, så att du kan fortsätta med ditt excelark från badrummet.Vi tror stenhårt på en ny klädtrend för Det nya vanliga.

Nordax Work From Home Collection

Nordax Business Pyjamas

Nordax Business Pyjamas

Nordax Duvet Dress

Nordax Duvet Dress

Nordax Armchair Cape

Nordax Armchair Cape

7 tips för ett ergonomiskt hemmakontor

Även om man innerst inne vet att det med ergonomi är viktigt, är det lätt att glömma bort hur man sitter på sitt hemmakontor. Här kommer därför några praktiska ergonomiska tips för att undvika att få ont i kroppen på hemmakontoret.

Läs mer

Så klarar du att jobba hemifån med din partner

Plötsligt jobbar ni båda hemifrån. Det var lugnt när en av er gjorde det. Men nu är det en ny situation som kanske inte alltid är så enkel. Lina är en av dem som jobbar hemma med sin sambo och dessutom på en liten yta. Här delar hon med sig av sina erfarenheter och råd.

Läs mer

Uppnå Work-Life-Balance när du jobbar hemifrån

När du jobbar hemifrån kan gränsen mellan jobb och fritid lätt flyta in i varann och risken är att man aldrig känner sig ledig. Det är lätt att bli stressad. Här ger vi dig därför några tips som kan hjälpa dig att uppnå en bra balans mellan arbete och privatliv.

Läs mer

Frågor?

Hitta svaret på din fråga eller kontakta oss.

Nordax Bank

NOBA Bank Group AB (publ)

Organisationsnummer: 556647-7286

Styrelsens säte: Stockholm

+46 (0) 8-508 808 00

www.noba.bank