Fler artiklar

4 tips efter ett uppbrott
  • ekonomi
  • boendeekonomi

4 tips efter ett uppbrott

Du har tagit dig genom ett uppbrott. Kanske lever du som singel igen eller så har du hittat en ny partner. Har du numera bonusbarn? I samarbete med GO ON så tipsar vi här om några saker som förhoppningsvis kan hjälpa dig att blicka framåt och bygga upp ditt nya liv.

Några tips på vägen till dig som gått igenom ett uppbrott:

1) Satsa på ett sparkonto:

Fundera över om du skulle kunna avvara lite pengar till ett sparande varje månad. Du behöver inte spara mycket, varje krona räknas.

2) Gör långsiktiga planer

Börja se över semestern i god tid. Det som bokas i tid brukar gå att boka till ett mer förmånligt pris.

3) Stärk ditt inre

En hälsosam självkänsla kan man känna igen på att du har en nykter, nyanserad och accepterad syn på dig själv. Det handlar inte om att göra dig själv underbar och fantastisk, eller om att ständigt vara säker på dig själv. En sund självkänsla är att känna och acceptera dig själv som du är.

4) Försök vara ett ”bra ex”

Svåra skilsmässor har stort mänskligt, hälsomässigt och socialt pris för både barn och vuxna. Därför är det bra om den ena parten har mod till att träda ut ur offerrollen och försöka agera vuxen på riktigt. Det är lättare sagt än gjort, men försök att vara ett bra ex.

Fler checklistor, praktiska råd, artiklar, erbjudanden och mycket mer som hjälper dig att ta nästa steg i din relation, separation eller skilsmässa får du på www.goon.se

Nordax Bank

NOBA Bank Group AB (publ)

Organisationsnummer: 556647-7286

Styrelsens säte: Stockholm

+46 (0) 8-508 808 00

www.noba.bank