par på cykel

Låna upp till 500.000 kr

Önskat lånebelopp

Önskad återbetalningstid

Ränta

Exempelränta: 8.9 %
Effektiv ränta: 9.62 %

Justera räntan

Månadsbelopp

kr
Hur vi har räknat

Vårt lånerbjudande

Vi har lång erfarenhet av ansvarsfull kreditgivning och gör en grundlig bedömning av varje ansökan som kommer in. Vi hjälper dig att ta genomtänkta beslut för ett liv du har råd med.

Lånebelopp: 10.000 kr - 500.000 kr
Återbetalningstid: 1 - 15 år
Nominell ränta: 4,9 % - 17,9 % (rörlig)
Månadsbelopp: fast belopp varje månad (annuitet)
Månadsavgift: 20 kr
Uppläggningsavgift: 400 kr

Nordax erbjuder inte krediter som tas i syfte att köpa eller behålla äganderätt till hus, tomträtt eller bostadsrätt.

Grundkrav för att ansöka

Du är minst 20 år gammal, har en fast årsinkomst på minst 150.000 kr, har varit folkbokförd i Sverige i minst tre år och du har inga betalningsanmärkningar. Möjligheten att få lånet beviljat ökar om ni är två som ansöker.

Längre återbetalningstid ger lägre månadsbelopp

Du betalar en fast månadsavgift varje månad, hur mycket beror på vilken återbetalningstid du väljer. Längre återbetalningstid ger en lägre månadskostnad, men den totala kostnaden för ditt lån ökar något beroende på belopp och återbetalningstid. Det kostar inget att lösa lånet i förtid eller att göra extra inbetalningar. Du betalar endast ränta fram till den dagen då lånet är återbetalt.

Så här funkar det

  1. Ansöker gör du enklast här på hemsidan, men du kan även ringa oss på 08-508 808 00.
  2. Vi hämtar in relevanta kreditupplysningar och gör en sedvanlig kreditprövning. Räntan på lånet sätts efter den samlade informationen vi har. Du får besked inom ett par dagar.
  3. Pengarna utbetalas till ditt konto när vi fått tillbaka det påskrivna skuldebrevet.

Ansökan är helt kostnadsfri och inte bindande.

Elektronisk signering

För snabbaste process, välj att signera ditt skuldebrev elektroniskt. Du kan använda BankID och Mobilt BankID som elektronisk legitimation, dock ej Telia. När lånet blivit beviljat mailar vi en länk för inloggning och instruktioner.

Räkneexempel: Den effektiva räntan är 9,91 % vid ett lån på 100.000 kr, återbetalningstid 5 år, månadsavgift 20 kr, uppläggningsavgift 400 kr och exempelränta på 8,9 %. Totalt belopp att återbetala blir 125.460 kr, dvs 2.091 kr/mån. (feb 2016)

Information om Bankid

Information om distansavtalet