PEPPAD PÅ ETT 

Pepplån

Under sommaren erbjuder vi ett helt nytt typ av lån som inte alls handlar om pengar, utan om ren och skär pepp. Vi tänker att det är viktigare än något annat nu när världen är satt lite på paus. Välkommen med din ansökan!

Saknar du att gå på stand-up?

Eller vet du någon som skulle behöva muntras upp av Sveriges roligaste komiker? Låna RAW comedy club som plåster på såren. Ansök senast 6/6.

Har du toppat formen för ett maraton som inte blir av?

Eller har du nyss snörat på dig skorna och vill bli coachad av en stjärna? Låna Musse för personliga tips och en virtuell träningsrunda. Ansök senast 30/5

Lider du av svår fotbollsabstinens?

Eller har du en grym vänsterdojja som du vill testa på en mästermålvakt? Låna Ravelli och testa dina fotbollskills. Ansök senast 25/5.

Mer Pepp!

Snart kommer det dyka upp fler Pepplån här. Till exempel Pepptalklånet och Allsångslånet. Stay tuned!

Så här går ett Pepplån till

Du skickar in en låneansökan med en motivering. Sedan kommer vi titta igenom alla ansökningar och välja ut de som vi upplever har störst behov av lite extra pepp just nu. Vi kommer utse minst en person för varje lån, för vissa lån fler. Om det blir dig vi väljer kommer vi kontakta dig via epost eller telefon så planerar vi tillsammans för hur upplevelsen ska bli så bra som möjligt.