Hur mycket får jag låna?

Enligt Konsumentkreditlagen måste vi som bank och långivare vidta en noggrann och omsorgsfull kreditprövning innan vi beviljar lån. Vi grundar vårt beslut på en kreditkoll, ser på din nuvarande ekonomiska situation och kollar om du har någon betalningsanmärkning. För oss är det helhetsbedömningen som är viktig.

Rättvis bedömning av din betalningsförmåga
Vi är såklart intresserade av att du kan betala tillbaka ditt lån och vill att du bara lånar så mycket som du har råd med.
För att du som kund ska få en rättvis bedömning av din betalningsförmåga gör våra lånespecialister en noggrann, individuell helhetsbedömning av din ekonomiska situation och räknar på dina månadskostnader. Det gör att vi kan hitta den bästa lösningen just för dig och samtidigt veta att du klarar av inbetalningarna.

Olika krav på privatlån och bolån
Våra krav varierar något mellan privatlån och bolån; om du har en betalningsanmärkning kan du inte ta ett privatlån. Vill du låna till boende kontaktar en av våra bolånespecialister dig och gör en noggrann bedömning av hur dina ekonomiska förutsättningar ser ut idag och framåt innan vi fattar beslut – även om du har en betalningsanmärkning.

Nordax Bank

NOBA Bank Group AB (publ)

Organisationsnummer: 556647-7286

Styrelsens säte: Stockholm

+46 (0) 8-508 808 00

www.noba.bank