FÖR DIG SOM VILL HA MER

Information

om lån och sparande

Blogg och nyheter

Information och inspiration

För att kunna ta genomtänkta beslut behöver man information. Därför har vi gjort det lite enklare för dig genom att samla den informationen på ett ställe och göra den enkel att hitta. I sektionerna nedan hittar du vår blogg om lån och sparande, våra senaste nyheter och artiklar samt svar på de vanligaste frågorna som ni ställer till oss. Saknar du något i vårt innehåll eller har synpunkter? Kontakta då vår Kundservice så hjälper vi dig direkt.

Nordax blogg

Nordax Blogg

I vår blogg belyser vi de ämnen som besvarar era vanligaste frågor. Här kan du läsa om sånt som berör lån och villkor till smart tips kring sparande. Självfallet fokuserar vi på din vardagsekonomi men ibland har vi andra spännande tips, spaningar eller guider till ett rikare liv.

Vi vill inspirera dig till att göra fler genomtänkta val.

Gå till bloggen

 

Nyheter och artiklar

Här publicerar vi nyheter och artiklar som handlar om Nordax och sådant som både rör oss som verksamhet och dig som kund. 

Nyheter & ARTIKLAR

Vanliga frågor

Undrar du över hur våra privatlån funkar eller vad reporänta är, har du funderat på att börja spara men behöver veta mer? Här har vi samlat svaren på era vanligaste frågor. 

Vanliga frågor