händer som ritar

Om Nordax

Vår framgång vilar på lång erfarenhet, flexibilitet och personligt engagemang. Målet är att detta ska genomsyra varje enskild kundupplevelse.

 • Nordax verksamhet

  Nordax verksamhet i korthet

  Nordax är en ledande nordisk nischbank som erbjuder konkurrenskraftig in- och utlåning till cirka 120.000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Vi har över 200 anställda och genom vår unika affärsmodell bedrivs hela verksamheten från vårt kontor i Stockholm.

  Nordax grundades av fem entreprenörer med gedigen erfarenhet av kreditgivning, och under tio år har vi format en organisation baserad på stort kunnande och engagemang. En bra grund för att ge varje enskild kund en personlig och anpassad service.

  Vi står under tillsyn av Finansinspektionen, www.fi.se och omfattas av den statliga insättningsgarantin på samma sätt som alla svenska banker och kreditmarknadsbolag. På vår koncerns webbplats kan du läsa mer om oss och vår verksamhet.

 • Till sidans topp
 • Nordax ledning

  Vår koncernledning

  Nordax ledningsgrupp består av personer med lång erfarenhet inom vårt verksamhetsområde. Flera i ledningsgruppen var med och grundade företaget vilket bidrar till ett äkta engagemang för företagets affärsidé och framtid. Vår beslutskraft är ett resultat av ledningsgruppens sammansättning och arbetsprocesser som involverar personer på alla nivåer. Det har även byggt ett arbetsklimat som kännetecknas av samarbete och delaktighet.

 • Till sidans topp
 • Arbeta hos Nordax

  Arbeta hos oss

  Sedan starten 2004 har Nordax haft en stark tillväxt och utveckling. Tillsammans är vi över 200 medarbetare från Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland som alla sitter samlade på vårt kontor i Stockholms innerstad.

  Vårt arbetsklimat kännetecknas av samarbete, arbetsglädje och engagemang. Vi har ett flexibelt förhållningssätt kring våra medarbetares individuella behov och värnar starkt om jämställdhet, respekt och arbetsmiljö. Genom bred kompetens och stort personligt ansvar hos våra medarbetare har en företagskultur vuxit fram som bygger på delaktighet och beslutskraft.

  På Nordax koncernens webbplats hittar du de lediga tjänster vi utannonserar för tillfället.
  Vill du vara med och bidra till vår fortsatta utveckling – välkommen med din ansökan!

 • Till sidans topp
 • presskontakt

  Presskontakt

  Att omnämnas i media på ett korrekt sätt är en angelägenhet för oss. Nordax har många anställda med djup kunskap om vårt företag, vår affärsidé och våra produkter. Vi strävar efter att vara behjälpliga snabbt, och att koppla in rätt person vid varje förfrågan - för tydliga svar och stödjande faktainsamling.

  Kontakta oss

  Vid frågor kontakta Andreas Frid
  Tel: +46 705 290 800
  E-mail: andreas.frid@nordax.se

 • Till sidans topp
 • Samarbeta med oss

  Samarbeta med oss

  Nordax samarbetar idag med kreditförmedlare och andra företag för att erbjuda lån till privatkunder. Tillsammans utvecklar vi nya säljkanaler och erbjudanden som ger mervärde för gemensamma kunder.

  Exempel på samarbetspartners: Lendo, Zmarta Group (Freedom Finance), Sambla, Axo Finans och Klarna.

  Kontakta oss

  Har ditt företag eller organisation frågor om samarbete?
  Kontakta: Jessica Jonung
  Tel: +46 8 690 18 06
  E-mail: jessica.jonung@nordax.se

 • Till sidans topp
 • Nordax Bolagsstyrning

  Bolagsstyrning

  På Nordaxkoncernens webbplats hittar du information om vår bolagsstyrning, vilket bl.a. omfattar Nordax styrelse, koncernledning, kontrollfunktioner och aktieägare.

 • Till sidans topp
 • Investor relations

  Investor Relations

  On Nordax group website you find relevant information about Nordax from a financial and strategic perspective. Our goal is to build trust by being as transparent and available as possible. The purpose is to give you a fair picture of the company to make you able to analyze our company and draw correct conclusions from the information presented.