Trygga dig som medlåntagare

Vi på Nordax Bank ser till hela kundens situation och vill hjälpa våra kunder att göra genomtänkta val i vardagen. Av den enkla anledningen letar vi ständigt efter samarbetspartners som har erbjudanden som vi tror att våra kunder gillar och har nytta av.

Vi tror till exempel att alla har nytta av att se över sin juridiska situation. Därför har vi startat ett samarbete med avtal24 som är Sveriges ledande aktör inom digital juridik. Där kan du som kund skriva avtal online eller med jurist till ett rabatterat pris. Avtal24 kan hjälpa till med allt från köpeavtal och samboavtal till äktenskapsförord och testamente. Är man osäker på om man behöver skriva ett avtal så kan man börja med att göra en behovsanalys. Den är kostnadsfri för våra kunder.

Har du till exempel hjälpt en anhörig eller vän genom att ställa upp som medlåntagare? När du står på ett lån du inte själv tagit del av bör du säkra dig genom att skriva ett regressavtal. Läs mer om det här hos avtal24, klicka här för att komma till deras hemsida där du bland annat kan göra din behovsanalys.

Kopiera länk: