Nordax inleder samarbete med BNP Paribas Cardif och förstärker sitt låneskyddserbjudande

Under hösten 2018 genomförde vi en undersökning för att utvärdera olika leverantörer av låneskydd i syfte att förbättra erbjudandet till våra kunder. Analysen visade att det försäkringsbolag som bäst uppfyllde våra krav var BNP Paribas Cardif. I juni 2019 lanserade vi den nya försäkringsprodukten på den svenska marknaden, med Finland och Norge näst på tur.


BNP Paribas Cardif utgör försäkringsgrenen av den internationella bankkoncernen BNP Paribas, en av Europas ledande aktörer inom bank- och finanstjänster. I dagsläget försäkrar BNP Paribas Cardif drygt 100 miljoner kunder runtom i världen och har funnits på den nordiska marknaden sedan år 2000. För Nordax innebär detta att vi kan stärka upp vårt erbjudande kring låneskydd berättar Bernd Hake, projektansvarig för låneförsäkringar på Nordax Bank. 

– Vi vill helt enkelt hitta den bästa lösningen för just våra kunder. På Nordax tycker vi att det är självklart att kunna erbjuda en bra låneskyddsförsäkring, berättar Bernd.

bernd_final.png
Bernd Hake, projektansvarig för låneförsäkringar på Nordax Bank


– Det är en trygghet för många om något oförutsett skulle inträffa. Arbetslöshet och sjukskrivning kan slå hårt mot privatekonomin och ett låneskydd kan hjälpa våra kunder i den situationen. Syftet är att täcka upp för månadskostnaderna för lånet i händelse av arbetslöshet, nedsatt arbetsförmåga, sjukskriving eller sjukhusvistelse. Försäkringen kan även lösa kundens skuld i händelse av dödsfall, avslutar Bernd.

samer_cardif_final.png
Samer Samir, Head of Sales på Nordax Bank och Christoffer Hofling, Chief Sales Officer på BNP Paribas Cardif


Båda bolagen har ett team med kompetenta och engagerade medarbetare som arbetar kontinuerligt med genomförandet av projektet. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med BNP Paribas Cardif.

 

Läs mer om Nordax låneförsäkring här

 

Taggar: Om oss
Kopiera länk: