Därför ska du vara kund hos flera banker

Från en mental återvändsgränd till någonting helt naturligt. Allt fler väljer att dela upp sina bankaffärer på fler aktörer. Att det skulle vara bökigt och krångligt är mest en missvisande myt från förr.

Vem har egentligen sagt att man ska vara kund hos en bank? Knutarna som företag var noga med att slå om sina kunder med långa abonnemang och bindningstider har börjat luckras upp.

Till skillnad från traditionella storbanker som låser in kunder med ränterabatter om man lägger en större del av sin affär hos dem vill vi på Nordax finnas till för dem som har ett specifikt behov. Vi förväntar oss inte att ”äga” våra kunder i livets alla skeden. Det är därför vi inte tar ut en så kallad ränteskillnadsersättning. Det är en ersättning som de flesta banker tillämpar för att täcka den ”förlust” som långivaren gör när en låntagare vill lösa lånet under bindningstiden. Så om du skulle vilja lösa ditt bolån, oavsett vilken bindningstid du valt är detta helt kostnadsfritt hos oss.

Har din vanliga bank vänt dig ryggen skulle vi gärna ompröva storbankens bedömning. Fyll i en kostnadsfri ansökan här på vår hemsida eller ring en av våra bolånespecialister så kan vi diskutera hur vi tillsammans går vidare.

Kopiera länk: