Egenföretagande är framtiden

Vi går mot valtider. Det märks inte minst på alla de löften, anklagelser och siffror som slungas runt i debatter och nyhetsflöden. Vi ska inte bli politiska här men något som vi är övertygande om är att egenföretagande är en viktig del av Sveriges (och världens) framtid.

Kan man underlätta för fler att förverkliga idéer och visioner så är mycket vunnet. Något som verkligen underlättar när man driver eget är att ha ett eget hem. Det kan tyckas självklart men i Sverige är det faktiskt inte det. Bostadsmarknaden fungerar inte som den ska och fler och fler uppfyller inte de strikta krav som storbankerna har för att bevilja bostadslån.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Därför har vi nu lanserat Nordax bolån. Vi ska inte sticka under stol med att det såklart är en bra affärsidé men man ska inte heller underskatta den effekt som en ny och samtidsanpassad bolåneprodukt kan få på samhället. Tillsammans med andra aktörers initiativ kanske vi kan göra det lite lättare för egenföretagare att slippa tänka på var de ska bo och istället fokusera på sin affärsidé.

Vill du veta mer om våra bolån, slå oss en signal på 08-508 808 45 eller ansök direkt genom länken nedan.


Nordax bolån

 

Taggar: Boendeekonomi
Kopiera länk: