Att se respektabel ut från hemmakontoret har aldrig varit enklare. Vinterns hetaste bolån för dig som jobbar utan fast anställning finns nu med matchande outfit. 

Tillsammans med designerna Sissel Kärneskog och Marie Isacsson har en hemmajobbskollektion tagits fram. Här hittar du en klänning för arbete från säng, en kostym väl anpassad för zoomrutan och en kavaj med inbyggt skrivbord, så att du kan fortsätta med ditt excelark från badrummet.

Vi tror stenhårt på en ny klädtrend för Det nya vanliga. 

Vill du ha ett unikt plagg från kollektionen?

Nu har du chans att få en Skjort-T-shirt om du delar en bild på instagram med #detnyavanliga (Du behöver ha en öppen profil för att delta)

Vinnarna utses 30/11 och kontaktas via DM.

 

 

7 tips för ett ergonomiskt hemmakontor

Även om man innerst inne vet att det med ergonomi är viktigt, är det lätt att glömma bort hur man sitter på sitt hemmakontor. Här kommer därför några praktiska ergonomiska tips för att undvika att få ont i kroppen på hemmakontoret.

Läs mer

Så klarar du att jobba hemifån med din partner 

Plötsligt jobbar ni båda hemifrån. Det var lugnt när en av er gjorde det. Men nu är det en ny situation som kanske inte alltid är så enkel. Lina är en av dem som jobbar hemma med sin sambo och dessutom på en liten yta. Här delar hon med sig av sina erfarenheter och råd.

Läs mer

Par som jobbar hemma

Uppnå Work-Life-Balance när du jobbar hemifrån

När du jobbar hemifrån kan gränsen mellan jobb och fritid lätt flyta in i varann och risken är att man aldrig känner sig ledig. Det är lätt att bli stressad. Här ger vi dig därför några tips som kan hjälpa dig att uppnå en bra balans mellan arbete och privatliv.

Läs mer