Banken för det nya vanliga.

Hur vi lever, bor och arbetar förändras ständigt. Därför erbjuder vi lösningar för samtidens sätt att leva och skapar möjligheter för fler i det som vi kallar – det nya vanliga.

Privatlån

Förverkliga din idé eller samla dyra smålån och krediter i ett lån med bättre villkor utan krav på säkerhet.

Ansök
Läs mer om privatlån

Bolån

Låna till en ny bostad eller samla dina smålån i ett bolån och sänk kostnaden. Vi omprövar gärna storbankens beslut.

Låna

Låna

Vill du köpa bostad men fått nej från din vanliga bank? Vi omprövar storbankens beslut och kan erbjuda bolån oavsett anställningsform. Ska du renovera eller kanske köpa en båt? Med vårt privatlån lånar du utan säkerhet till det du vill. Har du flera dyra smålån och krediter? Lätta samvetet och samla dem i ett lån med lägre ränta.

Läs mer om våra lån
Spara

Spara

Ska du spara på kort eller lång sikt? Vi erbjuder sparkonton med både rörlig och fast ränta upp till 2,05%. Alla våra sparkonton har prövats och godkänts av Riksgälden och omfattas av den svenska statliga Insättningsgarantin.

Läs mer om våra sparkonton

Är du en blivande gäldenär? 

Vi vet, gäldenär är förmodligen inte ett ord du slänger sig med dagligen. Det låter nästan lite som något från förr - typ borgare, bönder och så... gäldenärer? Eller? Kan det vara något man använder till matlagning? Äsch, sluta gissa*. Ladda ner vår nya Banklingo-plugin istället som förklarar och direktöversätter krångliga bankord till fem olika språk när du surfar online. Sedan blir det i alla fall lite enklare att hänga med i banksnacket!

Läs mer